Alle skuffer med tiden er desværre et rigtig udsagn

Udsagnet er titlen en sang af The Minds of 99 og ramte plet hos mig

I efteråret 2017 var jeg til koncert med The Minds of 99 i Vega og jeg er stor fan af deres musik, som har tråde til noget af den musik jeg hørte som ung.
Jeg havde aldrig troet jeg ville komme til frivilligt at lytte til dansk musik som, efter min smag, var frygtelig i 1980’er. Bands som Gnags, Tøsedrengene, Ray De Ohh etc etc gav mig næsten udslæt – men ja tak til New Order, The Smiths, The Cure, U2 og en masse andre fede bands.
Med nu høre jeg med glæde The Minds of 99, First Hate, Gents, Blaue Blume, Lust for Youth etc.
Anyway tilbage til det at skuffe…
Alle har oplevet at et andet menneske har skuffet (og dermed såret?) en.
Men jeg har også selv skuffet – både andre og mig selv. Det er sjældent man får at vide man har skuffet men ofte ved man det godt selv.
Det er sjældent man planlægger at skuffe men det bliver bare sådan – måske fordi den skuffede havde andre forventninger eller simplethen fordi man…skuffede…
Jeg kender godt til at skuffe mig selv. Jeg havde en klar ide om jeg gøre det, opnå det – og så opgav jeg eller nåede i mål langt fra den tid (metafor!) jeg sigtede efter.
Eller jeg sad i sofaen og tænkte at hvis var sket for mig så havde jeg sagt eller grebet ind. Og så skete det og jeg sagde intet eller greb ikke ind.
Frarøvet illusionen om stort heltepotentiale tog jeg fat i fjernbetjeningen og skiftede kanal.

Leave a Reply