Sommerferie 2020 er begyndt at trænge sig på og skal planlægges

Sommerferie 2020 er vi begyndt så småt at tænke på…hmm, lidt mere en bare “småt”

Altså, jeg ville helt kunne vente med at tænke på det til vi kommer til maj eller juni. Men den kan man ikke ! Dels jo fordi ferieuger skal aftale med kolleger og arbejdsplads. Vu har jo en ferielovgivning, aftale og så er det kun fornuftigt at kolleger lige taler lidt sammen. Vi er ikke længe en familie med hjemmeboende eller skolesøgende børn men det er der andre som er og de har noget større prioritet end os. Men det skal aftales.

Januar måned er lidt mørk og væmmelig efter min smag så jeg drømmer om sol, hav og en masse andet. Det tror jeg rejsebranchen ved så jeg synes jeg ser flere og flere annoncer med turkis vand og blå skyfri himmel.

Men jeg synes faktisk ikke det er nemt. Og det er vores skyld !  For første skridt, udover at kende tidspunktet, må vel være at man ved hvad mar har lyst til af ferie. For ferie er jo ikke bare ferie. For nogle er svimmingpool og drik ferie. For andre er det at vandre i Andesbjergene eller bestige Kilimanjaro. Og jeg vil gerne lidt at det hele..jeg vil gerne opleve noget men også kunne lave ingenting under en parasol med mulighed for at bade i behageligt vand. Naturlig med mulighed for at spise og drikke godt. Der er mange ting som skal gå op i en højere enhed. Prisen spiller jo også en rolle…

Det må være dejligt at vide meget præcist hvad man ønsker. Nogle tager til Grækenland på det samme hotel og har det samme værelse år efter år. Jeg forstår det godt men vi gør det ikke. Nogle gange er det måske fordi gode minder bare skal blive ved med at være minder ?

Det er heller ikke blevet nemmere af at vi sidste år for første gang var på en decideret badeferie på Kreta. Noget jeg ville have forsvoret skulle ske. Men det gjorde det og selvom det faktisk ikke tikkede ret mange kasser af, var det en virkelig god ferie !

Dengang vi fik trykte kataloger…

‘Jeg synes også det er blevet sværere at vælge simplehent fordi der er så mange muligheder. Jeg husker for 30 år siden det rejsekatalogerne fra Spies og Tjæreborg kom ind gennem brevkasse. De blev set igennem, små mærker blev sat og så blev de gemt indtil der skulle bestilles. Men muligheder er så meget større nu !

“The world is your oyster”

Citat: Shakespeare

Nu er er alle muligheder åbne året rundt og kun 100 klik væk…at finde den rigtige ferie oplever jeg tager lang tid bag skærme og kræver en del klik. Men vi kunne også også bare vælge en charterferie fra TUI og det er der mange som gør.

Vi leder lidt videre og klikke på flere billeder med skyfri himmel

 

Leave a Reply