Stelton Theo laver damm good coffee !

Jeg er bidt af en mørkristet Arabica kaffebønne og har haft mange kaffemaskiner

Nævn mig en kaffemaskine eller bryggemetode og jeg har prøvet det. For jagten på en god kop kaffe blev sat ind for mange år siden og er en ever ongoing thing.

Jeg kan virkelig godt lide espresso og de forskellige varianter med mælk i som fx cappuccino og cortado men stoppede med at have espresso maskine for nogen tid siden da jeg jeg ikke orker alt det hejs og grej, der høre med. For det er ikke nok at have maskinen. Næh, du skal også have kværnen og den rigtige stamper, knock box, mælkekande, termometer og filter til vandet. Suk !

Derfor forsøgte jeg mig med noget old school i moderne hipster form: en Hario V60, men jeg fik aldrig god kaffe ud af den…helt sikkert min fejl.

I jagten på en god måde bare lige at lave 1-2 kopper god kaffe på fik jeg en Stelton Theo “Slow brew” kaffebrygger. Jeg er MEGA tilfreds !

Den ser godt ud (for det er også en del af glæder) og den brygger virkelig god kaffe. Naturligvis afhænger det også også af den bønne du bruger og temperaturen på vandet men lige så vigtigt er gennemløbstiden.

Leave a Reply