der var stemning af re-union og lidt lejrskole

I foråret var vi bloggere inviteret til vores årlig møde og der skulle optages levende billeder (også kaldet video)

Vi er seks bloggere på MS Bloggen som drives af Biogen Idec og omhandler sklerose. Vi er meget forskellige, hvilket, synes jeg, er en styrke. Vi bor også forskellige steder i landet – igen en styrke. Vi er simplethen godt castet !

Alle har vi blogget der nogle år og kender hinanden. Nogle har været med længere end andre (jeg er sidst ankommen) men vi har mødt hinanden nogle gange nu og vi læser også hinandens blogs (prøve at lure de andre deres tricks af…)

Der er der lidt stemning af re-union og lejrskole over det når vi mødes. Alle har vi glædet os og der skal følges op på hinanden: “din datter er snart færdig i gymnasiet ?”, “Sover Leo om natten?” (hvilket er en anden måde at sige “du ser lidt træt ud” på… ).
Vores sygdom bliver berørt uden at nogen svælger i det. Men det ville være unaturligt. hvis det emne ikke kom op fra tid til anden.

Denne gang var tanken, at der skulle laves en kort video med os hver for sig. En lille video der kan præsentere os.

Jeg har det stramt med video af mig selv. Jeg har tidligere lavet en Nielsen & Wessmann podcast om fotografi og det tog lidt tid at vænne sig til at høre egen stemme på en helt anden måde. Normalt forplanter min stemme sig i kraniet (får lidt ekstra rumklang grundet de store åbne rum) så når man høre det optaget og forstærket og ud gennem en højttaler er det mærkligt. Når jeg høre min stemme på den måde passer det slet ikke overens med det jeg høre normalt.
Og sådan har jeg det også med levende billeder. Jeg ser da mig selv i spejlet i ny og næ men video er for mig en lidt klinisk oplevelse. Alt for præcis og totalt uden tilgivelse.

Derfor har jeg forbeholdt mig retten til kun at tillade at lydsporet bliver offentliggjort. Jeg har næsten vænnet mig til min egen stemme…
Men en god oplevelse ! For det var gode og behaglige folk bag mikron og kamera.

Jeg er som sådan ikke forfængelig og optaget af hvordan jeg ser ud på billeder. Men jeg orker ikke ikke at få lavet billeder af fotografer, der enten ikke har styr på det eller er overfriske/oversmarte.

Leave a Reply