Sundhedstv.dk om har en masse information om Multiple Sclerose

Sundhedstv.dk har en masse nyttige videoer alt fra de ordinære sygdomme til de mere kritiske som fx Multiple Sclerose

Tilbage i 2018 blev jeg kontaktet af Sundhedstv.dk for at høre om jeg og min familie ville medvirke i et nyt projekt omkring blandt andet Multiple Sclerose.
Det sagde vi ja til og har siden ventet på, at det blev offenligt tilgængeligt. Det blev det så den 24. september 2019 –  den slags tager tid….

Jeg sagde ja af flere grunde:

1: kan min historie hjælpe andre stiller jeg gerne op. Og den samme tilgang havde og har min familie.
Jeg har fået fortalt min historie bla. med bogen “Passion“, skriver her og på MS Bloggen så mit eget behov for at fortælle ER dækket.

2: det gav min familie – min hustru og børn – en mulighed for at få sat ord på deres oplevelse af hele balladen med en scleroseramt mand/far.

Desværre blev min hustru forhindret men mine børn stillede op til videointerview. Pudsigt nok i de lokaler på Amager, som tidligere husede Philips’s mobiltelefon- og navigationsfabrik. Den var stor da jeg startede i Philips i 1984.

Nu er videoerne klippet sammen og offenliggjort: https://sundhedstv.dk/video/50-aarige-henrik-multipel-sclerose/

Jeg har ikke set den og skal heller ikke. Jeg var der da den blev lavet og talt med mine børn efterfølgende. Så jeg har ikke behov for det.

Og så kan jeg ærligt talt ikke fordrage at se og høre mig selv på levende billeder eller båndoptagelser. Det rykker simplethen for meget på min selvopfattelse.Jeg ser normalt ikke mig selv udefra og min stemme lyder helt anderedes i mit resonanskammer (hovedet).

Leave a Reply