Sclerose er terror

Det som er terror for den ene opfatter den anden måske som frihedskamp – hvad som er hvad i hvilken konflikt skal jeg ikke gøre mig klog på men sclerose er terror !

Det rammer tilfældige forbipasserende, du ved aldrig hvornår eller hvordan det rammer – og det skaber frygt !

Alle ved vi godt, at vi kan blive alvorligt syge, at vi kan dø pludseligt og uden forvarsel af fx en hjertestop. Men det er, heldigvis da, ikke noget som man almindeligvis tænker syndeligt over.
“vi mennesker er født med en forbandelse og en velsignelse. Forbandelsen er at vi ved vi skal dø, velsigelsen er at vi ikke ved hvornår.”

Tænk ikke for meget

At tænke for meget over sygdom og død tror jeg ikke er sundt for nogen. Ihvertfald ikke for mig og jeg hader de perioder, hvor min sygdom bliver for nærværende og fylder for meget. Jeg ved godt at jeg har en kronisk sygdom, hvis konsekvenser kan være alt ødelæggende men indtil det sker vil jeg ikke tænke for meget over den og jeg nægter simplethen at den skal styre alt.

Den styrer allerede for meget da der er begrænsninger men ofte tager viljen over og siger jeg skal selvom det måske objektivt var bedre at jeg slappede af.
For at citerer Tage Voss:

“Lev livet! Gør de ting, der giver glæde og tag skraldet, når det kommer.”

“Terrorisme er en metode til fremkaldelse af frygt med gentagne voldsaktioner, udført af (semi-)ulovlige individer, grupper eller statlige aktører, af idiosynkratiske, kriminelle eller politiske årsager, ved hvilken – i modsætning til mord – direkte vold ikke er det vigtigste mål. Det umiddelbare menneskelige offer for volden vælges i almindelighed tilfældigt (målmuligheder) eller selektivt (repræsentativt eller symbolsk mål) fra en målgruppe og tjener som meddelelseseskaber. Trussels- og voldsbaserede kommunikationsprocesser mellem terrorismeorganisation, offer, og vigtige mål anvendes for at manipulere det direkte mål (de direkte målgruppe(r)) og forvandle dem til mål for terror, mål for krav, eller mål for opmærksomhed, beroende på om det er trussel, tvang eller propaganda, der tilstræbes i første række.”
Kilde: Wikipedia – læs mere her

Leave a Reply