The Barista Profile Project

Til kbh.pictures er jeg hele tiden på udkig efter nyt spændende indhold og vi vil super gerne have andre med på holdet – det fik vi med The Barista Profile Project.

Udover min passion for fotografi er jeg også meget interesseret i kaffe..

Jeg har klikket “godt om” på Forloren Espresso på Facebook og derfra kom der en update, hvor ejeren skrev han var blevet en del af The Barista Profile Project og smed også et link op til deres Facebook side.
Forloren Espresso er et sted jeg har besøgt flere gange. Han går meget op i kaffe og fotografi – en helt perfekt kombination !

Anyways, jeg fulgte linket til The Barista Profile Project, som viste sig at været et sindssygt spændende projekt.

Ultrakort fortalt er det et projekt af Kevin Oh, som er bidt af en gal kaffebønne. Han tager rundt i verden og interviewer og fotograferer baristaer. Og nu var han i København…Jeg skrev til ham og jeg fik lov til at bringe hans billeder og historie på kbh.pictures

Du kan også følger Kevin Oh og projektet på Instagram.

Som jeg skrev i bunden af omtalen:

Thanks, Kevin ! – great project and great photos. We love your passion and dedikation !

Leave a Reply