Tiden som blogger på MS bloggen er slut

I 10 år har jeg blogget om sclerose for Biogen på MS Bloggen og 1. juli 2022 er det slut

En blog om ugen i 10 år bliver til en del blogs. Nogle har været bedre end andre men jeg er jo heller ikke hverken forfatter, journalist, poet eller livstilsblogger. Men een ting kan jeg sige med sikkerhed: jeg har gjort mig umage og forsøgt at levere godt indhold til MS Bloggen. Jeg har ikke sprunget over hvor gærdet er lavest men har forsøgt at lave godt indhold – for læsernes skyld, for Biogen´s som betalte og for min egen skyld. Det har alle fortjent. Jeg kunne godt have skrevet pludder-pladder-kage-opskrift men det har jeg ikke gjort.

Min blogs har ofte være personlige for det er dér jeg synes, at det bliver relevant og interessant. Har de være FOR personlige ? Sikkert i nogle tilfælde men min røv er bred og jeg kan tåle det Generelt har jeg ikke skrevet noget jeg ikke kan stå på mål for. Er det alt som jeg også mener i dag eller vil have udtrykt på samme måde ? Nej – man må gerne bliver klogere.

MS Bloggen som ventil

Specielt i de første år havde jeg stor glæde af bloggen selv. Det gav mig mulighed og anledning til at sætte ord på min sclerose. At skrive på en blog er godt for mig. Jeg får en fysisk aktion på (dog ikke skrevet i hånden med fyldepen) og ved at det bliver på en blog sendte jeg det ud i cyberspace og det er er væk fra mig. Væk, ude, færdig

Det blev nok ofte til en slags selv-terapi men da jeg på ingen måde er unik håber jeg at det har fundet genklang hos nogle. Jeg ved, at det er blevet læst og har modtaget kommentarer og mails. Tak.

Alting har en ende

10 år er lang tid men jeg tror ikke jeg kommer til at savne det. At blogge idag er noget andet end det var for 10 år siden. Det er ikke længe “blue ocean” men et tæt trafikeret luftrum og skal du have taletid skal det være godt og relevant.

Jeg er blevet betalt for de blogs jeg har leveret til MS Bloggen men har aldrig gjort det for pengenes skyld alene men fordi det gav mig glæde, jeg lærte noget og jeg kunne måske hjælpe andre i samme situation. Men jo: også for pengenes skyld – mere Hellig Frans skal jeg ikke gøre mig.

Til tider har MS Bloggen frustreret mig lidt. Af flere årsager, som der ingen grund er til at skrive her – ingen grund til at sparke til en død mand.

Det har det meste af tiden været en glæde og jeg håber, at ikke bare Biogen men også læserne har haft glæde af bloggen og min blogs.

Roger, over and out.

Leave a Reply