tilbage til basic (næsten) og www stjal min tid

Jeg er en del på nettet men er ikke sikker på jeg bruger min tid rigtigt

Jeg har tillagt mig nogle dårlige vaner som fx at tjekke min smartphone alt for ofte for liiige at se om der er sket noget…at mit billede på Instagram har fbået nogle likes, om der er nogen som har skrevet noget spændende, om der er kommet mail, om der er…
Og det tjekker jeg uopfordret – altså uden at smartphone har givet lyd eller vibreret.
Det er for meget men til min ros skal siges at jeg gør det ikke ved middagsbordet eller når jeg er sammen med andre. Men det er stadig for meget – men også svært at lave om på. Som at stoppe med at ryge.
Men en fredag besluttede jeg at tage en SoMe detox fra Instagram. 4 standhaftige dage senere går det fint og jeg savner det ikke.
Samtidig brød min Mac sammen og dette indlæg er skrevet på en ipad. Den Mac er svær at undvære og den skal snart komme igen! Jeg bruger den til mine fotografier og til at skrive på. En vigtig del af mit liv.
Men en sund oplevelse, der sætter i perspektiv hvor meget man er afhængig af teknik og www.

Leave a Reply