det er et spørgsmål om tillid til tandlægen

Danmark er et land med høj tillid til hinanden og staten hedder det

Og det bliver det lavet undersøgelser af og det er sikkert rigtigt selvom min tillid til fx Skat er dalet voldsomt og min tillid til banker er vel nærmest ikke eksisterende mere.
Men der er også tillid i det nære og mindre som også er vigtigt. Jeg kan ikke leve med at gå og være mistroisk over for alt og alle. Det nytter bevares heller ikke at være naiv i alt men lidt tro på det bedste i andre må man vel gerne…
En lille stille historie fra mit liv….
For mig er det nødvendigt at at jeg har tillid til min tandlæge. Fordi vedkommende skal rode i min mund og jeg kan ikke tjekke om vedkommende gør det godt eller ej. Eller siger der skal laves en masse som måske er unødvendigt. Helt billigt er det der tandlæge ikke…
Kort fortalt gik mig tandlæge fra de unge år ned med stress. jeg fik en ældre tandlæge i København men da jeg boede i Greve på det tidspunkt og ikke mere kom til byen jævnligt valgte jeg at finde en tandlæge i nærområdet.
Vedkommende lavede en del og var ikke imponeret over den ældre tandlæge jeg havde haft (og som jeg havde haft tillid til). Men ok – det virkede kompetent.
Så flyttede jeg til hovedstaden og skulle dermed at ny tandlæge igen. Virkede meget kompetent, det var lidt meg roste den tidligere tandlæge for godt arbejde. Det er jo rart at høre.
Vedkommen stoppede og jeg til tildelt i ny tandlæge i klinikken og pludselig var der ikke den ting der ikke var i vejen… Dét havde jeg det svært med og derfor har jeg skiftet tandlæge igen.
Og den nye tandlæge kom frem til stort set det sammen som den forrige. Og det har jeg det virkelig godt med ! Hvis vedkommende ingen ting havde fundet havde jeg nok ikke haft tillid til det heller…

Leave a Reply