Tre år med "Passion"

“Passion” er min bog med 18 mennesker som har sclerose og som selv fortæller i bogen, der udkom for tre år siden.

Bogen udkom i maj måned 2014  med Biogen Idec som sponsor, hvilket muliggjorde hele projektet og muliggør at den er HELT GRATIS.
Den blev en stor succes og første oplag på 5.000 eksemplarer blev revet væk.  Det havde jeg slet ikke turde håber på. Idag to år efter den udkom er der hos Biogen, der står for al distribution stadig bud efter den. Fantastisk !

Bogen kan læses online på zmags platformen, hvis du ønsker at læse den på din computer, tablet eller smartphone. Men du kan også bestille dit gratis eksempler ved at sende en mail til ms@biogen.com. Du kan også bestille flere eksemplarer. Måske har du familie eller bekendte, der kunne have interesse i bogen.

 

 

 

Da bogen udkom fik jeg en del mails og beskeder på fx Facebook med en masse rosende ord, der varmede og gjorde mig glad.

Fx:

”Jeg er slået helt omkuld. Hold kæ….hvor er det godt! Godt initiativ og gode billeder. Og sikke nogle ‘coole’ mennesker! ”

”jeg har lige læst den, og sad bare med rørte øjne for hvor er det bare en go’ bog med masser af livsenergi og livsglæde.”

”den er simpelthen så fin, og hvor er der få jeg kender – men dig kender jeg og flere kan jeg lærer at kende – wauh. Stort tillykke til jer alle – det er en smuk bog – især for andre scleroseramte Rigtig flotte og inderlige, ærlige billeder”

”Jeg er rørt, tryllebundet og imponeret over både tekster, billeder og layout”

Det er ord som jeg når jeg læser dem igen idag gør mig rørt og stolt !

Leave a Reply