trods gråd og tænders gnidsel fik jeg bestilt tid til Covid-19 vaccine

Det tærede virkelig på min tålmodighed – gråd og tænders gnidsel –  at få bestilt tid til vaccination mod Corona virus

Alle går vel og venter på en invitation – det hedder det – til at modtage en vaccine for Covid-19 og pludselig blev jeg opgraderet til at tilhøre gruppe 5:

“Udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19.”

Og det var jo en glædelig nyhed. Eller…det er jo ikke fedt at at tilhører en gruppe med særligt øget risko for alvorlig forløb”, som det hedder prosaisk.  Men jo dejligt at få det tilbudt at blive vaccineret selvom jeg er forundret over ikke at have modtaget tilbuddet før da min hustru ER vaccineret grundet kræftdiagnose. men man var nok ikke noget til gruppe 6 endnu. Sådan er det.

Så jeg røg fra gruppe 12 til gruppe 5. En opgradering, som har betydning.

Invitation er modtaget og så skulle jeg bestille tid. Jøsses, noget rod.

Bare eet eksempel:

Da jeg tilgik vacciner.dk har man en kø system som du måske også kender når du skal bestille billetter til populære koncerter. Den kø funktion / sluse er en god ting for det sikre, at serverne bagved ikke bliver overbelastet og går ned..

Jeg sad i kø længe men kom så igennem og kunne logge på med NemId: “Bestil tid” stod der og jeg klikkede…dårlig ide. Hvorefter siden brød sammen på grund af overbelastning…suk

Min tålmodighed er ikke stor og slet ikke med IT. Det skal bare virke – siger jeg med en baggrund i IT og jeg ved at det er ikke altid det er plug  & play. Men jeg gider ikke IT, som er dårligt designet.

Men det er lykkedes og jeg ser frem til at modtage vaccinen. Jeg kan stadig blive ramt men i det mindste er der håb om, og berrettiget tro,  på et en langt mildere forløb skulle jeg for Corona virus. Det er jeg glad for.

Jeg har på intet tidspunkt været det mindste i tvivl om at jeg vil modtage vaccinen sålænge den er undersøgt grundigt og godkendt af EMA. Om det er fordi jeg er vandt til at modtage medicin som bivirkninger ved jeg ikke men jeg tager det som lægerne anbefaler.

Leave a Reply