Forsikring mod uarbejdsdygtighed

I sin tid har jeg indbetalt mange penge til en forsikring mod uarbejdsdygtighed og invaliditet hos PFA. En forsikring, som jeg desværre har fået gavn af med min sclerose.

Med nogle års mellemrum skriver PFA til mig og bede om helbredsoplysninger og erklæringer. Og det fortstår jeg godt men undrer mig nu over det fordi skemaerne tydeligtvis ikke beregnet på kroniske syge som jeg.

Det bliver fx spurgt til helbredelse…og det kommer jo ALDRIG til at ske ! Og nej, jeg får det ikke bedre men skal være glad hvis det bare går langsomt nedad bakke og ikke i rasende fart.

Selvom jeg jo godt ved at der ingen problemerer i det, bliver jeg alligevel helt slået ud af kurs. Mit system kan ikke håndterer den belastning, det er at fornemme at hele ens grundlag skrider igen. Sådan en udskridning har jeg prøvet. Da jeg fik diagnosen. Personlig Hiroshima og Nagasaki. Og det er ikke spor sjovt.

Jeg begynder at ryste og kan ikke være i min krop og der går nogle dage før jeg kan læse det igennem og endnu længere tid før jeg kan begynde at udfylde det.

Jeg må også have hjælp til at udfylde dem. Min håndskrift har jo aldrig været pæn men nu er den sgu helt ulæselig. Som en overlæges..(og her finder man måske årsagen til fejlmedicineringer ? )