virkeligheden forvrænget

At vi opfatter virkeligheden forskelligt kommer ikke bag på mig men er alligevel forbavset fordi jeg nu selv forvrænger den og kan se at jeg gør det.

Grundet min sygdom gør hvert eneste skridt jeg tager ondt. Jeg føler, at jeg går dårligt og tænker at det må alle da kunne se. Ofter føler jeg mig usikker på benene og føler at jeg konstant må kompensere for ikke at falde
Jeg tænker, at folk måske tror, at jeg har drukket lidt rigeligt, at jeg måske har forstuvet foden eller at min vægt tynger.
Nu har jeg set mig selv i nogle store butiksvinduer og ser der en gang som mange vil opfatte som helt normal.  Et “reality check” hos venner siger at det da ser helt normalt ud men sådan opfatter jeg det slet ikke selv.
Det er altså jeg selv, som ser virkeligheden gennem et filter og som tillægger andre nogle tanker som de ikke har – og det skal man passe på med 🙂

Leave a Reply