Lidt Zen i hjemmet

Jeg sætter stor pris på ro i hjemmet og forsøger at beherske mit samler gen og få Zen i hjemmet

Jeg får mere og mere brug for ro og i vores boligindretning
Om det er fordi jeg er blevet ældre, fordi jeg er flyttet til byen med en puls lige udenfor vinduet eller om det skyldes min MS ved jeg ikke men jeg har mere brug for det enkle og ro i hjemmet.
Mit hjem ser ikke ud som billedet ovenfor. Det er fra en lounge område i DGI Byen. For mig er det ikke hjemligt men jeg synes vældig godt om det enkle i det. Jeg er blevet stadig mere interesset i at lave interiør billeder – dette er lavet med en iPhone men jeg kunne virkelig godt tænke mig at til at lave billeder den type billeder med min Nikon Df.
Jeg har altid ment, og mener, at et hjem gerne må vise hvem det er som bor der – og vise at der bor levende mennesker – og ikke være en udstilling. Hjem, der er indrettet til at vise hvordan man gerne vil opfattes (= en udstilling) snarere en vise hvem man er er jeg ikke meget for.

Hjem, som kun indeholder de kanoniserede og god-smag-stemplede møbler finder jeg lidt kedelige.

Desværre har jeg et samler gen og elsker lidt firnulige ting. Det er ikke godt for Zen følelsen i hjemmet !
Vi forsøger at overholde en enkel regel:

en ting ind; en ting ud

At noget så enkelt kan være så svært !
Jeg tror nu heller ikke vi overholder den 100% men tanken og målsætningen er der og vi er blevet meget bedre til det.
Vi fik faktisk hul på bylden da vi skulle flytte fra et rækkehus til lejlighed. Der var mange ting vi ikke kunne have med eller besluttede at vi IKKE ville have med.
At have et lille loftrum på 5. sal man kunne kan komme til via en stejl køkkentrappe istedet for en nemt tilgængelig stor loftrum samt to skure gør også sit…

Leave a Reply